Kringloop

Naast het activiteitencentrum hebben wij een kringloopwinkel. Deze winkel wordt gerund door onze zorgklanten en begeleiders. In de winkel is van alles te doen. Zoals het beheren van de kassa, sorteren en prijzen van binnengekomen spullen, inrichten van de winkel, verwerken van afval en het bezorgen van de verkochte spullen. Lijkt dit je een mooie uitdaging? Dan ben je van harte welkom om in onze winkel te werken

Wat verkoopt de kringloopwinkel

De kringloopwinkel zamelt kleding, elektrische apparaten, meubels, huisraad en allerlei andere “herbruikbare” goederen in. Deze goederen worden tegen zo laag mogelijke prijzen verkocht. Onze winkel heeft geen winstoogmerk.

In de winkel worden alle ingebrachte goederen beoordeeld, schoongemaakt, indien nodig gerepareerd. Vervolgens wordt alles geprijsd en uitgestald.

De Houtwerkplaats

Op onze houtwerkplaats wordt gewerkt aan opdrachten en eigen projecten van de klanten. Wanneer een klant een eigen project wil maken dan is dat mogelijk. Het kan ook zijn dat er opdrachten komen, zoals het maken van vogelhuisjes en soms zelfs een hele vergadertafel of iets dergelijks.  We hebben verschillende voorbeelden in de winkel staan zoals: stoelen en tafels. 

Fietsenverkoop en reparatie

Bij onze fietsenrepartie in de hoek van de winkel kun je terecht voor het repareren van fietsen. Voor een schappelijke prijs repareren wij allerlei verschillende mankementen en ook kun je 2e hands fietsen voor een zacht prijsje kopen. De fietsten zijn volledig nagekeken en kunnen er weer jaren tegen aan.