Ooit & Nu in Haren

Een samenkomst van passie voor zorg, ontwikkeling, mensen en mooie spullen. Mooie spullen die er al heel veel zijn. Door deze een tweede leven te gunnen kunnen we op onze manier bijdragen aan duurzaamheid, milieu en de aarde. Met zorg omgaan met mensen en de wereld dat vinden we bij Ooit & Nu belangrijk.

Wat verkoopt Ooit & Nu ?

In onze winkel in Haren vindt u spullen die wij inkopen op allerlei plekken in Nederland en het buitenland. Kleine meubels, serviesgoed, koffers, krukjes, blikken, glaswerk en veel andere bijzondere objecten. In een steeds wisselende collectie. Kijk ook eens op de website van Ooit & Nu : www.ooitennu.nl 

Wat doet Ooit & Nu nog meer ?

Ooit en Nu is naast een winkel ook een leer/werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Een plek waar onder professionele begeleiding stappen gemaakt kunnen worden op het gebied van persoonlijk ontwikkeling en werknemersvaardigheden. Allemaal naar eigen kunnen en tempo.

Onder het winkelpand is er een grote ruimte. Deze wordt momenteel verbouwd tot trainingsruimte. Daarin gaan we trainingen geven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze worden gegeven door Mirjam Glastra vanuit www.natuurlijkkrachtig.nl. Daarnaast gaan we de ruimte verhuren aan andere trainers die trainingen geven rondom persoonlijke ontwikkelingen, er is ruimte voor groepen van max. 18 mensen.